• In prijs verlaagd

Barbera D'Asti DOCG - Tentazione 2015

€ 8,95
€ 7,85 € 1,10 korting
Inclusief belasting

La Badia Azienda Agricole Bussi Aldo di Bussie Giuseppe

Barbera D'Asti Tentazione (100% Barbera, Inox)

(Callosso Piemonte)

De laatste flessen van deze pallet, nu met speciale opruimkorting!
Aantal
Laatste items in voorraad

  • Wij leveren in samenwerking met reguliere en betrouwbare pakketdiensten, de producten worden goed verpakt en de zendingen worden voorzien van track en trace. Wij leveren in samenwerking met reguliere en betrouwbare pakketdiensten, de producten worden goed verpakt en de zendingen worden voorzien van track en trace.
  • Mochten producten niet bevallen dan betalen we de teruggestuurde onaangesproken wijn terug. Mochten producten niet bevallen dan betalen we de teruggestuurde onaangesproken wijn terug.

Barbera d’Asti Tentazione  13,5% vol

Hoe verschillend de Barberadruif kan zijn illustreert onze Tentazione t.o.v.  Doppiadi van Marco Capra. Een wijn van 100% Barbera. Tentazione betekent verleiding en ja .... laat je verleiden door deze wijn en door zijn prijs.

Op een zuid-west gelegen heuvel, op een hoogte van 280 meter zijn de stokken aangeplant met een dichtheid van 4900 per hectare. Ondergrond kleiachtig zand. Opbrengst 5000 kg per hectare. Na vergisting en rijping gedurende 12 maanden in roestvrij stalen tanks rijpt de wijn daarna 6 maanden op fles alvorens op de markt gebracht te worden.

Proefnotities:

Kleur: Intense robijnrode kleur
Geur: Kruidig, intens rijpe bosvruchten als bramen en frambozen. Hints van bosbessen.
Smaak: Soepel op de tong, een wijn in balans. Impressies van pruimen, bramen en rijpe herfstvruchten. Zijdeachtig van smaak mooie droge afdronk.

Een mooie volle herfst-/winterwijn. Ontkurk deze wijn een uur voor het serveren. Een ideale begeleider van uw maaltijden op basis van pasta met vleessauzen. Drink hem bij een mooi stuk rundvlees uit de oven of de grill.
Laat u verleiden door deze Piemontese kanjer. Wij zijn trots op het vinden van deze mooie wijn die ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs wordt aangeboden. 

Barbera D'Asti - Tentazione 2015
7 Items