• In prijs verlaagd

Metodo Classico Brut - Seitremenda

€ 24,90
€ 22,90 € 2,00 korting
Inclusief belasting

Azienda Agricole Marco Capra

Metodo Classico Extra Brut Sei Tremenda (50% Pinot Nero, 50% Chardonnay)

(Santa Stefano Belbo Piemonte)

BIJ MINDER DAN 6 STUKS GRAAG EEN LOSSE 
BIJPASSENDE VERZENDVERPAKKING BESTELLEN!

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
4 € 20,90 Tot € 8,00
Aantal
Laatste items in voorraad

  • Wij leveren in samenwerking met reguliere en betrouwbare pakketdiensten, de producten worden goed verpakt en de zendingen worden voorzien van track en trace. Wij leveren in samenwerking met reguliere en betrouwbare pakketdiensten, de producten worden goed verpakt en de zendingen worden voorzien van track en trace.
  • Mochten producten niet bevallen dan betalen we de teruggestuurde onaangesproken wijn terug. Mochten producten niet bevallen dan betalen we de teruggestuurde onaangesproken wijn terug.

Metodo Classico Extra Brut “Sei Tremenda”

Omschrijving:

Een mooie mousserende wijn , op klassieke wijze gemaakt dus op dezelfde wijze als Champagne. De wijn bestaat uit Chardonnay en Pinot Nero, inderdaad de druiven die je ook in de champagnestreek vindt. De wijnstokken voor deze wijn zijn aangeplant op de heuvels rond Santo Stefano Belbo op een hoogte van 400 meter. De ondergrond bestaat uit zand en kalk. De druiven worden met de hand geplukt in kleine manden. De wijngaarden bevinden zich op korte afstand van de wijnmakerij, zodat de druiven weinig lijden voordat ze de persen in gaan.De druiven worden separaat geperst en liggen daarna 6 maanden op de eigen gist waarna de tweede gisting op fles plaatsvindt. De flessen liggen minimaal 36 maanden in de kelders te rijpen, waarbij de temperatuur constant op 14 -15 graden gehouden wordt. Na het dégorgement worden de flessen voorzien van de klassieke champignon-vormige kurk.

Proefnotities:

Kleur: stroachtig geel met groenachtige nuances, zachte en cremé-achtige mousse van fijne en elegante bubbels die lang vast houdt.
Geur: Breed, verfijnd maar ook krachtig. In de geur komen groene appels, geurige bloemen versgebakken ambachtelijk brood naar voren
Smaak: Indrukken van rijp wit fruit naar het einde toe minerale toetsen.

Een hele mooie veelzijdige mousserende wijn , niet alleen voor oud en nieuw maar voor elke feestelijke gelegenheid. Schenk hem op 7 a 8 graden als aperitief. Deze wijn past echter ook bij elke maaltijd.

Brut - Seitremenda
4 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in